Installasjon

COREtec® er enkel å legge fordi den er utviklet for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Du kanlegge gulvet umiddelbart når du har fått det hjem. Det trenger ikke tilpasse seg inneklimaet.

Gulvet legges direkte på nesten alle harde overflater – for eksempel et eksisterende tregulv eller flislagt gulv for eksempel. Gulvet har en bakside av kork som reduserer gange lyd og øker komforten. Dermed trenger du ikke å kjøpe eller installere ytterligere underlagsmateriale under gulvet.

COREtec® tåler ruhet i overflaten opp til 5 mm på en 3 meter lengde. Samtidig er platene stive nok til å skjule mindre uregelmessigheter i underlaget, slik at du ikke får et bølgeformet utseende i gulvet som med tradisjonelle vinylgulv.

Det eneste du trenger å huske på er å bruke en 0,2 mm diffusjons-tett folie hvis gulvet skal installeres på et betongunderlag (eller en annen overflate hvor det kan få fuktighet underfra). Dette er ikke for å beskytte gulvet, men for å hindre fuktighetsrelaterte problemer som forårsaker problemer i innemiljøet.

COREtec® kan installeres på opptil 400 m2 overflater. Så lenge du har 6 mm avstand til vegger og andre omkringliggende gjenstander, kan du også la et gulv løpe fritt mellom rom uten å dele gulvet på terskelene.

En detaljert bruksanvisning er inkludert i hver pakke.

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt din forhandler eller oss hos i Scanfloor.